Vi fortsätter gräva

Grävarna har ca 2 veckor kvar i norra delen av Lysvik. Nästa etapp kommer påbörjas i södra delen av Lysvik och ett nytt grävlag tillkommer. Grävarna på norra delen ansluter till södra så fort de är klara i norr. 

All stakning ska vara klar till v. 33 i centrala Lysvik. Södra/Norra är klara.
Det brinner i knutarna för den som inte har bestämt sig ännu, men fram till v. 33 har ni på er i centrala Lysvik (där borde vi kunna ha fler medlemmar än vad vi har i dagsläget, så ni som inte har bestämt er - tänk på telefoni och tv framtiden, det finns en risk att det försvinner, fiber ger en säkrad anslutning...) 

Grävarna tar inte semester, de gräver hela sommaren! Vissa dagar på halv kapacitet. 

Under "INFORMATION" hittar du som fastighetsägare tips om vad du ska tänka på vid anslutning av fiber - ta gärna del av detta

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter